Loading...
Consultatie online 2018-07-30T16:03:34+02:00

Consultatii online

Sedintele online iti ofera posibilitatea de a te bucura de dieta personalizata, de o reteta de tratament pe baza de plante sau de sfaturi pretioase destinate cerintelor tale actuale.

Iti doresti un plan nutritional bine pus la punct si temeinic conceput pentru atingerea obiectivelor sportive? Te incanta ideea de a beneficia de o schema de tratament pe baza de plante? Esti preocupat de imbunatatirea vietii sexuale? Doresti sa-ti remodelezi corpul si sa ai parte de sfaturi de infrumusetare adaptate?

Marturisesc ca imi face placerea sa-ti aud povestea si sa colaboram la atingerea obiectivelor tale sportive si de sanatate!

Care sunt avantajele consultatiei online?

– esti scutit de drumul pana la cabinet, nefiind necesara deplasarea sau programarea prealabina;
– obtii raspunsuri si informatii pretioase din intimitatea locuintei tale;
– retata de tratament natural si programele nutritionale pentru sportivi sunt adaptate si personalizate;
– beneficiezi de cele mai bune sfaturi si recomandari, pliabile nevoilor tale;
– produsele recomandate in schema terapeutica si cele din planul de suplimente pentru sportivi sunt de inalta calitate, provenite din surse sigure, curate, de renume si care si-au dovedit eficienta de-a lungul timpului.

Cum poti beneficia de o consultatie online?

Pentru consultatia terapeutica imi sunt necesare urmatoarele date:

– varsta, greutate, inaltime;
– nivelul colesterolului, al tensiunii arteriale si glicemiei;
– o scurta descriere a afectiunii cu care te confrunti in momentul de fata, punand accent pe principalele simptome.

Pentru consultatia sportiva vei primi un formular de nutrtie sportiva pe care va trebui sa-l completezi si sa-l trimiti prin email. Pentru formular te astept sa-mi scrii pe adresa de email.

Pentru consultatia privind imbunatatirea performantelor sexuale vei primi un formular de completat, trimitandu-mi mesaj pe adresa de email.

Pentru consultatia de remodelare corporala si sfaturi de infrumusetare vei primi formular, trimitandu-mi mesaj pe adresa de email .